Alle workshops op een rijtje.....


Hoe verloopt een workshop?
Bij aanvang wordt iedereen welkom geheten met een glaasje wijn, biertje of fris en een  amusegerechtje om alvast de eerste honger te stillen. Hierna wordt stap voor stap het menu besproken en worden er praktische tips gegeven over de bereidingswijze/ingrediënten van de gerechten en de gebruikte technieken. Per gerecht wordt er een groepje samengesteld die met elkaar deze gang gezamenlijk gaan bereiden. In de professionele keuken wordt men wegwijs gemaakt waar alle hulpmiddelen en kookgerei te vinden zijn. Per gerecht staan de ingrediënten reeds klaar incl. een heldere en duidelijke omschrijving van de bereiding van het  gerecht. Uiteraard ontvangt iedereen na afloop van de kooksessie een uitgewerkt menu met alle recepten. Na het dessert drinken we nog gezamenlijk koffie/thee of een borreltje aan de bar! 

Naast de onderstaande mogelijkheden organiseert "Dionne gaat Culinair" altijd in overleg andere workshops naar wens. Uiteraard houden we rekening met speciale allergieën en dieetwensen mits tijdig van te voren doorgegeven. We werken binnen de kookstudio met verse ingrediënten van het seizoen. 

Inschrijven voor een workshop met een groep is mogelijk vanaf 12 personen. Individueel inschrijven is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor geldt tevens een minimaal aantal personen van 12. Je wordt tijdig geinformeerd of de workshop doorgang zal vinden.

“Neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen! Ik sta je graag te woord en ontmoet je heel graag een keer in mijn kookstudio”!
Liefs,
Dionne
X

Diner workshop
 (18.30-23.00 uur)

Vergader/lunch workshop
 (12.00-16.00 uur)
Koken en gezamenlijk genieten is van alle tijden. Het is niet alleen gezellig, maar het brengt mensen nader tot elkaar. Het is dus een uitstekende keuze voor het welslagen van uw personeelsuitje, teambuilding en groepssessies vanuit zakelijk perspectief alsook particuliere evenementen zoals familiedagen en -feesten, reünies of vrienden/vriendinnenuitjes. "Dionne gaat Culinair" biedt vanaf 12  tot 40 personen een prachtig en heerlijk arrangement aan waarbij plezier en met elkaar genieten de boventoon voert. Het restaurant is ruim opgezet. Niet alleen om in alle rust en openheid te genieten van spijs en drank, maar ook om met een gewijzigde tafelzetting (in kader van Corona) zakelijke activiteiten te faciliteren. Bedrijfspresentaties, vergaderingen en cursussen kunnen overdag georganiseerd worden en in de namiddag afgesloten worden  aan de gezellige bar of  met een workshop in de moderne keuken.
"Dionne gaat Culinair" biedt een aantal standaard opties voor culinair vergaderen, maar er blijft een enorme ruimte voor individuele wensen. Neem vrijblijvend contact op om de wensen nader te bespreken zodat we er een mooi event van kunnen maken!

Thema workshop 
individuele inschrijving 
 (18.30-23.00 uur)
Voor individuen, duo’s of kleine groepjes biedt "Dionne gaat Culinair" de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de open kookworkshops. Wil je graag meer leren van een bepaalde keuken of kooktechnieken? Je bent van harte welkom tijdens één van de open kookworkshops. Kijk  voor de beschikbare mogelijkheden en data onder het kopje 'Wat nog meer'.